fredag 15 maj 2009

Knäskålsoperationen.



































För ett tag sedan gick jag igenom en operation för att min knäskål hade hoppat ur led. Det var jättejobbigt. Jag fick ha på mig en fånig tratt precis efter operationen, och givetvis kunde matte inte låta bli att föreviga den förnedrande utstyrseln!

Jag fick inte springa eller hoppa på jättelänge, och stackars matte och husse fick bära ner mig för trapporna och in och ut ur bilen. Husse spräckte t o m ett par byxor en gång när han skulle lyfta upp mig! Jag väger ju typ 24 kilo, så det blir ju endel att kånka runt på...
Hittills har jag opererats två gånger för knät, för första gången höll det inte. Nu verkar det bra, men man kan aldrig riktigt veta om det kommer hålla säger min doktor. Hon heter Karin och är jättesnäll!

Nu har jag en liten rakad ruta på sidan där det inte verkar vilja växa ut någon päls igen! Där har det suttit ett smärtlindringsplåster som jag fick efter operationen. Och sen har jag ett stort ärr på bakbenet. Matte och husse funderade på om de skulle tatuera in mitt namn på den kala fläcken, men det fick vara som tur är.

Men nu får jag i alla fall hoppa och leka igen, och mina föräldrar slipper bära mig överallt. Fast lite synd är det för det var rätt bekvämt att bli buren...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar